1) אם אני אעשה תפירה של קרום הבתולין האם יש סיכוי שהבן זוג יראה את התפר...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/11/2019 | 20:56 | מאת: אור

1) אם אני אעשה תפירה של קרום הבתולין האם יש סיכוי שהבן זוג יראה את התפר לאחר קיום יחס מיני? יש רופא שסיפר לי כי יש סיכוי שישאר תפר . 2) וויקריל 2-0 במחט הזאת עושים את התפירה ??

אנא פני לפורום מתאים

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה