HPV 16 18 וירוס פפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

31/10/2019 | 19:29 | מאת: ליאורה לבהר

שלום רב. תוצאות בדיקת hpv יצאו עם תוצאה חיובית לנגיף 16, 18, וother high risk types. עוד מצוין: endocervical cells absent. קבעתי תור לקולפוסקופיה לעוד 3 שבועות. עד כמה אני אמורה להיות מודאגת? מה הכוונה בcells absent? תודה רבה

כל אלו הם נושאים שהרופא יסביר לך. התשובה ארוכה יחסית ולא מדאיגה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה