קרום הבתולין נקרע או לא? מה מקור הדימום?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/10/2019 | 16:08 | מאת: ל

היי  אני אמורה לקבל בעוד יומיים שלושה וחבר שלי החדיר לי אצבעות לנרתיק ואחרי כמה זמן הלכתי לשירותים ולא היה לי דימום או משהו לא רגיל  ואז אחרי שעה בערך הלכתי לשירותים וראיתי דימום קטן על התחתון וטיפה כואב לי באזור כשאני נוגעת מה זה אומר? האם קרום הבתולין נקרע? האם אני אמורה לקבל מחזור רגיל? ועוד שאלה האם זה מסוכן אם הקרום נקרע יש ממה להיבהל? אני מפחדת לגשת לבדיקה אצל גניקולוג אשמח לקבל תשובה על כל מה ששאלתי תודה מראש ויום טוב!

נא לפנות לפורום מתאים

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה