חיסון נגד נגיף הפפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/10/2019 | 09:18 | מאת: ליאת

בתי קיבלה את המנה הראשונה של החיסון(gardasil) בסוף 2015.את המנות השניה והשלישית לא קיבלה. כעת מעוניינת להשלים את החיסון. שאלתי: האם היא צריכה להשלים רק את שתי המנות הנותרות( במידה ואותו החיסון עדיין בשימוש)? או שמפאת הזמן שחלף,צריכה להתחיל מחדש ולקבל שוב את המנה הראשונה? תודה(:

יכולה להמשיך הלאה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה