זנים של פפילומה שהתחלפו

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/10/2019 | 18:40 | מאת: סיון

בבדיקה שערכו לי במעבדה של lem לפני שנה וחצי התגלו לי זנים של 53 ו43.כיום עשו לי שוב את הבדיקה וגילו לי את הזנים 53 56 ו73. איך זה יתכן שהזנים השתנו? ומה אומרים הזנים האלה

המצב ידוע. הזנים שייכים לקבוצת הסיכון הגבוה לפתח סרטן אבל הם מסולקים ע"י מערכת החיסון.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה