שאלה דחופה!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/11/2006 | 18:24 | מאת: מירי

לד"ר שלום! לפני כחודש עשיתי בדיקות דם וגילו אצלי את הפיטיטיס с.עשיתי גם צילומי רנטגן ובכבד הכל בסדר גמור! הרופא אמר לי שלא ניתן לטפל במחלה כי זה ברמה מאוד נמוכה אצלי .היפנו אותי לעשות חיסונים..כדי שלא יתפתח ל-B ו ל-A .עשיתי חיסון ראשון..נשארו לי עוד שניים. אני מודאגת בעיקר מכך שבקיום יחסי מין זה יעבור לבן זוגי.האם למרות שנשתמש באמצעי מניעה המחלה תעבור ? בבקשה תענה לי בהקדם. תודה רבה מראש על תשובתך!!!

שלום, על מנת לענות לשאלתך אנא שלחי את דף תוצאות המעבדה סרוק. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 [email protected]

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה