קונדילומה - שאלה לדר' וקסלר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/11/2006 | 20:10 | מאת: גילי

שלום רב, בשבוע 34 להריוני גילו לי לצערי הרב מספר מוקדים של קונדילומה, אשר הסירו אותם באמצעות חומר כימי מסוים. כרגע לאחר שילדתי הופיעו שוב נגעים- הם רבים יותר וגדולים יותר, ובנוסף דבר המדאיג אותי יותר מידי פעם מופיע באיבר המין מעין פצע תת עורי וכואב מאוד. שאלותי הם : 1האם יש סיכוי ומדובר במחלת הסיפיליס ? 2.האם אתה מטפל בבעיות מסוג אלו ?תודה מראש

שלום, אסור בהריון שימוש באף חומר כימי לסילוק קונדילומה. הטיפול היחידי המותר בהריון לקונדילומה הוא לייזר. יש לראות את הפצע על מנת לעשות אבחנה. אשמח לעזור לך. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה