פצע פתוח של יבלה ויראלית אחרי חנקן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/09/2019 | 12:56 | מאת: ליאור

שלום, לפני מספר ימים הלכתי לרופא עור מכיוון שהיו לי 3 יבלות בעור במרקם כרובית ובצבע שחור. הרופא אמר שאלו יבלות כתוצאה מוירוס ועשה לי טיפול בחנקן ונתן לי טיפול במשחת ורומאל. כעבור יומיים מהטיפול בחנקן גירדתי את היבלת הכי גדולה והיא לא הפסיקה לדמם. עכשיו זה נרגע, אבל רציתי לדעת אם היבלת עדיין תנשור אף על פי שהיא פתוחה? תודה

25/09/2019 | 13:02 | מאת: ליאור

שכחתי לציין כי היבלות נמצאות על כף הרגל שלי.

איני מתמחה בטיפול ברגליים

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה