קונדילומות על בסיס הפין וסוגי הדבקה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/09/2019 | 12:40 | מאת: בן 29

יש לי 2 קונדילומת קטנות על בסיס הפין שמסרבות להעלם אחרי מס׳ טיפולים בקונדילוקס.. אמנם יש רושם שקטנו קצת. ראשית האם ההמלצה להמשיך בתמיסה, ? שאלה נוספת וחשובה הבנתי שהזנים שמוציאים יבלות אינם סרטניים אלא רק בעיה אסתטית בלבד. רציתי לשאול במידה וקיימתי יחסים מים לא מוגנים האם בת הזוג שלי תידבק באותם הזנים?

ראשית האם ההמלצה להמשיך בתמיסה, ? = הטיפול היעיל ביותר הוא לייזר בהכוונה של קולפוסקופ. הבנתי שהזנים שמוציאים יבלות אינם סרטניים אלא רק בעיה אסתטית בלבד? = לא נכון. במידה וקיימתי יחסים מים לא מוגנים האם בת הזוג שלי תידבק באותם הזנים? = יש מצב והסכון להדבקה הוא 50-60% בכל מגע מיני

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה