קנדילומה פפילומה למי פונים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/09/2019 | 22:47 | מאת: נועה

שלום לפני כשנה וחצי התגלה לי קנדילומה טופלתי עי רופא עור בחנקן והקנדילומה נעלמה לאחר כמה חודשים הופיעה שוב ושוב טופלה עי חנקן ושוב לאחר כמה חודשים חזרה, גיליתי אחת נוספת השאלה היא למי פונים עכשיו לרופא עור להמשך טיפול עי חנקן או לרופא נשים?

פונים לרופא מיומן בתחום כמוני. למעלה מ 40 שנות נסיון. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 03-6956867

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה