פריחה, איידס ומה שבינהם

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/11/2006 | 20:42 | מאת: יובל

שלום רב אני הומו ויש לי חבר קבוע מזה 3 חודשים. לפני כשנה עברתי בדיקת איידס בבית חולים שתוצאתה היתה שלילית. לאחר חודשיים וחצי של יחסים מין קבועים עם הבחור (שממש לפני שנפגשנו קיים יחסי מין אורלי לא מוגן עם אדם אחר) הוא בדיקת איידס לראשונה בחיי בועד למלחמה באיידס שתוצאה היתה גם כן שלילית. שמחים וטובי לב הפסקנו להשתמש בקונדום להמלצת אנשי הוועד למלחמה באיידס. זה היה לפני כחודש. בשבועיים האחרונים אני סובל מפריחה נרחבת באזור בית החזה והיום חוויתי גלי חום. אני יודע שה-VIREMIA של HIV גבוהה במיוחד לאחר כחודש וכן כי פריחת העור היא תופעת לוואי בחלק מהמודבקים בתקופת החלון של החודש ה-1. האם ייתכן כי טעו בELISA של הבחור וכי הוא חולה והדביק אותי? ספירת ה-WBC שלי היא 11.6 ויש לי עליה באאוזינופילים מה שמעיד על תגובה דלקתית ולכן אולי זו סתם אלרגיה. לא יודע מה לחשוב. אודה להתייחסותך יובל

24/11/2006 | 20:44 | מאת: יובל

עברתי בדיקת איידס שלילית לפני שנה ומאז לא קיימתי יחסי מין כלל עד שפגשתי את בחור זה

שלום, הגם שבכח בדיקה יש סכון לטעות, הסכוי הוא קטן עד אפסי. אם אתה דואג ניתן לחזור על הבדיקה ואולי שוב בבי"ח. על סמך תאור הממצאים - לא נראה שחטפת איידס. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

24/08/2008 | 17:02 | מאת: דן

שלום שמי דן לפני מספר שבועות הייתי במס"ג בחורה שבשלב מסויים היא לקחה את איבר המין שלי והצמידה אותו לישבן שלה כל אדבר הזה לא לקח יותר מ10 שניות לא היה חיכוך רציני פשוט אני חושש שאוליי איבר המין שלי חדר לבחורה ולא הרגשתי ...לסיכום הייתי שמח לדעת אם עקב מקרה כזה אני צריך להיבדק לעניין איידס זה המקרה היחיד שאני חושש ממנו שוב כל עניין החיכוך לא היה יותר ב10 שניות בין אם הייתה חדירה שלא הרגש, ובין אם לא תודה מראש דן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה