קונדילומה מווירוס זן 16

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/07/2019 | 11:22 | מאת: אנונימית

שלום דוקטור, לפני ארבע חודשים הסרתי בטיפול לייזר קונדילומות בשפתי הנרתיק.. מאז קראתי המון והבנתי שהן יכולות לצאת גם בפה ובגרון, השאלה שלי היא האם אתה ממליץ לגשת לרופא שיבדוק אם יש לי בפה? חשוב לי לציין כי אני לא רואה פצעים מוזרים בפה אבל אני לא מבינה בזה.. שאלה נוספת האם אני יכולה לבוא אלייך כדי לבדוק את זה למרות שזה בפה ולא בנרתיק?

כן אני בודק גם את הפה והלוע והאף והעינים

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה