האם קונדילומה בתעלה חזרה?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/07/2019 | 20:05 | מאת: יוני

היה לי ניתוח להסרת קונדילומה בפי הטבעת והתעלה האנאלית לפני כמעט חודשיים. לפני כשבועיים שלושה הרגשתי שהקונדילומה חזרה בתעלה האנלית. יחסית עמוק (אצבע). אין נגעים חיצוניים. הלכתי לרופאה שבדקה אותי עם מצלמה וטענה שאין שום נגע ושזה מדמיוני. היום שוב הרגשתי את המרקם המחוספס בתעלה - אין שום נגעים חיצוניים. האם יש הסבר נוסף לתופעה? לחזור לרופאה לבדוק?

ממליץ בדיקה מדוייקת יותר באמצעות קולפוסקופ. 03-6956867

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה