כיב וצלקת לאחר טיפול קונדילומה בלייזר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/07/2019 | 03:14 | מאת: ישראל

היי , עשיתי פרוצדורה להסרה בלייזר ומאז אני סובל מחספוס באזור התחתון של הפין לאחר הטיפול כבר כשנתיים ועדיין החספוס נותר עם צלקת לא קטנה . מה ניתן לעשות על מנת לצמצם את אי הנעימות בעור , האם יש ניתוח לשחזור כשם שהיה לפני הטיפול בלייזר , והאם זה טבעי שנותרה צלקת ?

לפני הכל ממליץ לעבור קולפוסקופיה לוודא שלא מדובר בשארית קונדילומה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה