ניתוח לאחר החזרת קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/06/2019 | 22:56 | מאת: א.ס

אני בת 29 עשיתי ניתוח להחזרת קרום הבתולין , לאחר חצי שנה רציתי לבדוק האם הכל בסדר, הרופא החדיר האצבע הגדולה ונכנסה זאת אומרת שלא סגור טוב , עשו שוב ניתוח, ואני לא קיימתי יחסי מין שמרתי על עצמי, השאלה שלי יכולה להיות כי עשיתי תנועה כבדה כמו - הרמת חולים כבדים? כי אני זוכרת אחרי הניתוח חזרתי לעבודה אחרי יומיים והרמתי חולה מונשם כבד והרגשתי שנפתח משהוא מלמטה יכול להיות זאת הסיבה??

נא לפנות לפורום מתאים. פורום זה עוסק בקונדילומה וכיוצ"ב

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה