אובד עצות... :-(

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/11/2006 | 08:15 | מאת: גולד....

שלום לאחר קיום יחסי מין לא מוגנים, עשיתי את כל הבדיקות המקיפות (דם, שתן, משטח גרון וכו'...) התקבלה תשובה שלילית של HIV ושל תרבית NEISSEIA GONORRHOEAE לכל היתר הבדיקות, עדיין לא קיבלתי תשובות. האם התופעות מהן אני סובל כרגע - כאבים בגרון בזמן הבליעה ופצעים בלשון (פצעים לבנים שהפכו לאדומים), יכולות להעיד על מחלת מין אחרת? ע"פ עצה שקיבלתי מהרופא שביצע לי את הבדיקות יש צורך לבדוק אצל רופא אף, אוזן, גרון. בנוסף האם זה שאני ממתין עד לקבלת יתר התשובות (עוד שבועיים בערך), לא תחמיר עם מצבי? ממתין לתשובתך המהירה.

שלום, מומלץ להיבדק ע"י רופא המיומן במחלות המועברות במגע מיני. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

26/11/2006 | 08:19 | מאת: גולד....

הלכתי להבדק וקיבלתי רק חלק מהבדיקות...היתר יהיו בשבועיים הקרובים האם יש התסמינים שציינתי יכולים להעיד על משהו? (גם אם מדובר במשהו שלא וודאי ב100% - חשוב לי לדעת)

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה