הדבקה בחיידק Ureoplsma Ure

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/06/2019 | 06:20 | מאת: רויטל

שלום רב האם אפשר להידבק בחיידק Ureoplsma Ure משימוש במגבת רחצה משומשת, מקלחת משותפת או שירותים ציבוריים או בשימוש בכלי אוכל משותפים וצריכת מזון משותף? כמו כן, האם אם שנושאת את החיידק יכולה להעבירו לילוד במהלך ההריון או הלידה? תודה רויטל

שאלה ראשונה - לא. שאלה שניה - כן הפורום אינו עוסק בתחומים אלו

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה