שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/11/2006 | 01:15 | מאת: yan

אני בן 28, מזה חודש יש לי צריבה והפרשות צהובות מאיבר המין. היה גם חום שחלף. לפני זה לא ממש הקפדתי על אמצעי מניעה וכנראה שנדבקתי. קיבלתי בתחילת המחלה לפני חודש זריקת רוצפין וכדורי דוקסילין לשבוע- הטבה קצרה ושוב חזרו הצריבות וההפרשות. בדיקת תרבית ההפרשה בקופת חולים יצא שלילית לגונוקוק , טריכומונס וכלמידיה. תרבית שתן לא הצמיחה חיידק. אין לי שום סימפטום אחר. האם פרוסטטיטיס חריפה או כרונית יכולה להתבטא יחד עם צריבה גם בהפרשות צהובות מהפין? כיוון אחר?

שלום, הכוון שהלכת עליו בהחלט אפשרי. מציע הגעה מיידית לבדיקה. ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה