נהיה לי כוויות על איבר המין משימוש בורומאל, מה לעשות?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/04/2019 | 09:08 | מאת: אלי

הופיעו לי קצת יבלות של קונדילומה באיבר המין הלכתי לרופא עור הוא צרב אותן ונתן לי לשבועיים (פעמיים ביום) למרוח לק ורומאל א. אני רק יומיים משתמש בזה וזה נראה רע. נהיה לי כתמים שחורים וכמו כוויות. ב. אם זה היה חד משמעי זמני הכל בסדר. אבל מבדיקה שעשיתי ראיתי שמאוד לא מומלץ להשתמש עם ורומאל על איבר המין ושזה לא מתאים אז מה לעשות? להפסיק? להמשיך?

מציע לברר עם הרופא המטפל.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה