שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/11/2006 | 12:47 | מאת: ???

לפני חודש פלוס קיבלתי מין אוארלי מיצאנית ללא קונדום........ מאז סבלתי מסחרחורות וכאבי ראש דחופים....נפיחות של השקדים ובלוטת הלימפה....... הרופא נתן לי אנטיביוטיקה אך השקדים והבלוטה עדין נפוחים........ אני כבר מאבד שפיות........ אומרים שממין אוארלי כזה לא נדבקים........אבל הסימפטומים האלה לא עוברים................מה לעשות...אני משתגע כבר!!?? האם מישהו נדבק פעם ממין אוראלי שקיבל?

שלום, ממין אוראלי אפשר להדבק במחלות רבות. אולי תחזור עם השאלה הזאת לרופא שכבר בדק אותך? בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה