קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/11/2006 | 19:47 | מאת: מיכל

לד"ר שרגא וקסלר שלום רב, אבחנו אצלי קונדילומה לפני כחודשיים ואני מועמדת לטיפול לייזר בעוד כשבועיים. העניין שמטריד אותי הוא שעדיין ממשיכים לצאת לי נגעים חדשים. במצב זה לא יהיה כל טעם לטיפול (לאחר מספר שבועות אמצא עצמי באותו מצב). אני מיואשת מכך! האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לעצור הופעת הנגעים? אנא עזור לי!

שלום, להגיע בזריזות לטיפול שיעשה בתדירות גבוהה למנוע הישנות של הנגעים. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

11/12/2006 | 21:23 | מאת: יהונדב

אני גבר ולאחרונה הכרתי בחור שברצוני לקיים איתו יחסי מין. הוא גילה לי כי אובחנה אצלו קונדילומה ובעקבותיה נאלץ לעבור לפני חדשיים ניתוח להסרת יבלות מן המעי הגס (בעקבות דימום). האם בהתחשב בעובדה שאקפיד תמיד על שימוש בקונדום בחדירה אני יכול להיות בטוח שלא אדבק? האם יש התכנות להדבק ממין אוראלי או מהחדרת אצבעי לפי הטבעת אם היא אחכ מגיעה לאיזורים אניטימיים שלי או לפי וכיו"ב?

19/11/2006 | 19:33 | מאת: מרגלית

לד"ר וקסלר שלום אובחנהאצל קונדילומה אני צרכה טיפול לייזר דחוף איכן אפשר לעשות את זה דרך קופת חולים מאוחדת תודה

שלום, איני יודע. בררי במוקד שלהם. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה