קונדלימה בפין ואולי בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/02/2019 | 20:05 | מאת: עידן

שלום קונדלימה בפין ידוע אצלי ..שם פעם בכמה חודשים קונדליקס והיא נושרת...שאלתי לגבי פי טבעת ..(ואני לא גיי ..פשוט הבנתי מהרופא שזה מדבק גם שנוגעים ומעבירים ממקום למקום יש לציין שאני אם הבת זוג 4 שנים רק אם קונדום שואל האם אפשר לשים קונדילוקס בפי הטבעת או בפנים התעלה?זה לא מסוכן? לגבי קונדלימה בפי הטבעת או התעלה יכולה לגרום לדימום בזמן צואה תודה רבה

מנסיוני - הטיפול היעיל ביותר הוא לייזר בהכוונת קולפוסקופ וזאת אחרי קולפוסקופיה מקפת לכל אברי המין ופי הטבעת והפה האף והעינים.

07/02/2019 | 17:51 | מאת: עידן

המשך לתשובתך תודה רבה שאלה נוספת זה שלא סמת לב כאשר יש בפי הטבעת מותר למרוח בפנים קונדילקס?כי זה שורף מאוד ומפחד עברתי קולסקופיה ונצפו טחורים פנימים בלבד האם בכללי קונדלימה זה אכן מסוכן??? תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה