שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/11/2006 | 18:46 | מאת: יצחק

שלום דר' וקסלר אני בן 30 נשוי, מזה תקופה מסויימת (כחודשיים) מופיעה אצלי סתם כך הרגשה כאילו אני עומד לשפוך זרע. זה קורה לי לעיתים בזמן של התרגשות סתמית (לא מינית) אלא כל התרגשות. היתי מעוניין לקבל חוות דעתך על מקור הבעיה, אף פעם זה לא קרה לי בעבר, ואילו עכשיו זה קורה לי לעיתים קרובות תודה מראש יצחק

שלום, כדאי להיבדק ולשלול מצבים כמו דלקת הערמונית. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה