יבלות באיבר המין הגברי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/01/2019 | 15:38 | מאת: אלברט

לפני תקופה מסויימת הופיעו לי סימנים לבנים וקטנים על איבר המין, הדבר לא הפריע לי כלל ואפילו ניתן לומר שלא שמתי לב אליו, אחר כך התחילו כאבים מציקים ודוקרים מידיי פעם, החלטתי להיבדק אצל רופא עור, זה אמר לי שיש לי יבלות באיבר מין ואמר לשים משחה, להגיע אליו ושהוא יצרוב בעזרת חשמל את היבלות הללו. השאלה שלי היא כזאת, לאחר שהוא צרב אותם(אתמול) התחיל כאב הרבה יותר גדול ממה שהיה קודם לכן (רק ברגע שאני נוגע באיבר לא סתם ככה),בנוסף ישנו ריח ממש לא טוב שמגיע מהאזור...אז, האם הכאב אמור לעבור? ואם כן אז תוך כמה זמן בערך? ומה יכול להיות פשר הריח? הרופא גם אמר לי שכול האזורים שהוא צרב צריכים להתקלף, תוך כמה זמן זה יקרה? תודה רבה אשמח לתשובה

איני מטפל בשיטה זו כבר שנים. השיטה היעילה ביותר היא בלייזר מנסיוני.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה