קונדילומה שיצאה לבעלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/12/2018 | 23:29 | מאת: שלום

היי, אני נשואה 10 שנים ולבעלי יצאה פתאום יבלת קונדילומה באיבר מינו. מניין הגיעה הקונדילומה הזאת? איך נדבקים ממנה? כמה זמן צריך לחכות עד שיתאפשר לקיים יחסי מין? תודה

אני מציע בשלב ראשון לגשת לרופא מיומן לצורך אבחון מדויק.

11/12/2018 | 18:26 | מאת: שלום

הוא היה אצל רופא עור שאבחן קונדילומה. הוא הסיר אותה ואמר לבעלי שאם תהיה לו שוב אז שיחזור להסיר אותה. מוזר שלא אמרו לו לעשות איזה בדיקה כלשהי שתבדוק את היבלת. לטענת בעלי היבלת נמצאת אצלו כבר שנתיים והוא לא התייחס אליה כי חשב שזה סתם, זה הגיוני? לא מצליחה להבין איך הגיעה היבלת הזאת פתאום?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה