תשובה חיובית בפאפ אבל ללא ממצאים בקולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/12/2018 | 14:59 | מאת: מירי

לפני כשנה וחצי התקבלה תשובה חיובית בבדיקת הפאפ שלי. מאז ביצעתי שלוש פעמים בדיקת קולפוסקופיה ולא נראה שום ממצא חשוד בבדיקה. כרגע אני במעקב של כל 4 חודשים. האם אני יכולה להדביק את בן הזוג שלי בנגיף הhpv גם תוך שימוש בקונדום? איך אוכל להיכנס להיריון מבלי להדביק את בן הזוג שלי? תודה

אין מספיק פרטים בדברייך על מנת להשיב לך כראוי.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה