קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/11/2006 | 18:21 | מאת: בחורה

אני סובלת מיקונדילומה טופלתי בלייזר ליפני שבועיים וחצי והכאבים לט עוברים הוא לא יביא לי שום מישחה רק אבקה דרמטולוזה לא עובר הוא אמר לי להישתמש בה שבוע האם אני צריכה להשתמש בה אולי יש מישחה אחרת ומתי אני יכולה לקיים יחסי מין אחרי הטיפול

שלום, יש טיפולים יעילים יותר כמו דרמגרן אך לפני שאוכל ליעץ לך יש לראות משום שרק כך אפשר להתאים לך את הטיפול הנכון. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה