בדיקה להרפס IgG type 1

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/11/2018 | 12:28 | מאת: דליה

שלום, בבדיקה שעברתי התוצאה היא: ״גבולי״. מה זה אומר? צריכה להיות נוכחות מינימלית של הנגיף? אף פעם לא סבלתי מהתפרצות. יכול להיות ששה גם לא יקרה?

צריכה להיות נוכחות מינימלית של הנגיף? = כן אף פעם לא סבלתי מהתפרצות. יכול להיות ששה גם לא יקרה?= אפשרי

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה