בדיקות דם

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/11/2006 | 13:12 | מאת: שיר

לד"ר שרגע וקסלר שלום רב, עשיתי בדיקת דם שיגרתית ובמקביל ביקשתי לבצע בדיקת איידס ומחלות מין נוספות. תוצאות הבדיקות היו תקינות לחלוטין ולא נמצא כל מחלת מין כלשהיא. בדיקת האיידס עורכת שלושה שבועות לכן אני עדיין ממתינה לתוצאות. שאלתי היא האם במידה וחלילה היה חשש להימצאות נגיף איידס, בדיקות הדם היו מראות שמשהו לא תקין (לפנימתן התשובה של בדיקת האיידס) תודה להתייחסותך בברכה, שיר

שלום, לא בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה