זיבה לאחר טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/11/2018 | 22:35 | מאת: Ss

שלום דר' לפני 3 ימים התחילו לי הפרשות מאיבר המין וכאבים בראש הפין. טופלתי באזניל וזריקה רצפין מאז ההפרשות התגברו וכאב בראש הפין מורגש הרגשה של דלקת. אין לי צריבה במתן שתן או תופעות נוספות. הלכתי למרפאה ועשו לי במקום בדיקת שתן לחומצית ודלקת לא נמצא דבר. מה עלי לעשות ? לחכות שפשוט יחלוף? האם יש סיבה לדאגה ?

מצבך מחייה שיחה ובדיקה עי רופא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה