התפשטות של הקונדילומות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/11/2018 | 20:34 | מאת: נועה

...שלי איבחן לי לפני כשבועייםקונדילומות (רבות) ואמר לי לקבוע תור לקופוסקופיה. קבעתי והבעיה שלי היא שהתור רק בסוף חודש (ולא הצלחתי להקדים),בנתיים יש התפשטות ענקית !(גם באיבר מין וגם בפי הטבעת ) מגרד ולא נעים. אך אני יכולה בנתיים למנוע התפשטות ולהקל? שאלה שניה. לפני יומיים יצא לי הרפס בשפתיים בפה. ייתכן ויש קשר?

לא מכיר שיטה למניעת התפשטות. יתכן שיש קשר עקיף להרפס שכן גם הקונדילומה וגם ההרפס מתפרצים כשמערכת החיסון מוחלשת.

15/11/2018 | 12:46 | מאת: נועה

אוקיי,מה אני אמורה לעשות? אני נמצאת בלחצים וחרדות מאז שזה יצא לי לאחרונה שורף לי כשאני מתפנה והן כמו שאמרתי מגרדות ומציקות תודה!

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה