הדבקה בhpv במין אוראלי ומעקב לגבר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/10/2018 | 23:31 | מאת: מיכל

קיבלתי תוצאות ל hpv פוזיטיב לזנים שהם high risk (מצוין בבדיקה שהזן הוא לא 16 ו18 ו45 אך לא מצוין מה הזן הספציפי רק שהוא high risk).בנוסף בדיקת הפאפ אינה תקינה ומחייבת בירור נוסף. השאלות שלי : 1. האם אני יכולה להדביק גבר בhpv במידה והוא מבצע בי מין אוראלי בלבד? 2. האם אני צריכה לעדכן גבר שקיימתי איתו יחסי מין מלאים שיתכן ונדבק? האם הוא יכול לבצע בדיקה לגילוי hpv? האם הוא צריך להיות במעקב מסוים? תודה רבה מראש

1. האם אני יכולה להדביק גבר בhpv במידה והוא מבצע בי מין אוראלי בלבד?= יש מצב 2. האם אני צריכה לעדכן גבר שקיימתי איתו יחסי מין מלאים שיתכן ונדבק? = זה יהיה נחמד אם תעשי זאת האם הוא יכול לבצע בדיקה לגילוי hpv? = כן האם הוא צריך להיות במעקב מסוים?= אם התשובה תהיה תקינה - לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה