קיום יחסי מין עם קונדום - מחלות מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/10/2018 | 12:10 | מאת: אנונימי

קיימתי יחסי מין עם מישהי "מפוקפקת" תמורת תשלום , כנראה שאני לא הלקוח הראשון ולא האחרון שלה . בעת קיום יחסי המין היא הלבישה לי את הקונדום וטענה שהיא נבדקת בבית החולים ואין לי ממה לחשוש . זאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה עם מישהי "מפוקפקת" מאז אני מוטרד וחושש ממחלות מין . אין לי מנוח . מה סיכוי שנדבקתי במחלה כלשהיא ?

אין לדעת

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה