התפשטות של קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/09/2018 | 13:12 | מאת: ל

לפני כמה שבועות התגלה אצלי קונדילומות באיזור השפתיים החיצוניות. הקונדילומות היו שם במשך חודש וחצי לפני שהתחלתי לטפל ללא שינוי. לפני שבוע התחלתי לטפל בקרם אלדרה, ובאיזור השפתיים אני רואה הפחתה. בנוסף לכך, יש לי פצעים כתוצאה מגילוח, והרופאה אמרה לי שאלו פצעים מהגילוח ותא יבלות, אך לפני כמה ימים יצאו כמה פצעים שדומים ליבלות אבל מפושטים לאורך הpuibis. יכול להיות שהקונדילומה הגיעה לשם? יכול להיות שזה בגלל הקרם? איך לדעת אם זה קונדילומות או פצעי מגילוח? תודה

12/09/2018 | 13:14 | מאת: ל

בנוסף, אציין שאני מטופלת בתרופות מדכאות מערכת חיסונית במידה ויש לזה השפעה

יכול להיות שהקונדילומה הגיעה לשם? = אפשרי יכול להיות שזה בגלל הקרם? = אפשרי איך לדעת אם זה קונדילומות או פצעי מגילוח?= ע"י בדיקת קולפוסקופיה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה