אורפלזמה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/11/2006 | 12:10 | מאת: גיניה

קרוב לשנתיים אני סובלת מגירודים באזור הנרתיק. כל הבדיקות במהלך הזמן הזה יהיו תקינות , אבל לפני כי חצי שנה במשטח וגינלי ל מיקרפלזמה בודדה אצלי אורופלזמה. אני ובעלי קבלנו טיפול אנטיביותי של דוקסילין 100 , לאחר הטיפול המשטח חוזר יצאה שלילי ולמרות שהמשכתי להתלונן על גירודים הגיניקולוג שלי אמר שהוירוס עבר והכל בסדר. השבוע חזרתי לאותו רופא עם אותה תלונה ועיכשיו הוא אומר שאחרי טיפול אחד בדרך כלל הוירוס לא עובר וצרכים לעבור כמה טיפולים של אנטיביותיקה. אני כבר לא יודעת למי להאמין , כל הזמן אומרים לי דברים שונים כרגע אנחנו מתכננים הריון, איך הוירוס עלול להשפיע על הריון ועל העובר? האם כדאי לנו להמתין עם תיכנון הריון? לתושובתך אודה

שלום התשובה על אוראופלמה ארוכה ולכן אולי כדאי שתקראו כתבה שלי בנושא - מיקופסלמה- באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2452662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה