סכנת הדבקה בhpv אחרי טיפול

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/11/2006 | 19:00 | מאת: רן

שלום רב, היתה לי קונדילומה סביב פי הטבעת וטופלתי בקרם אלדרה בהצלחה. היבלות נעלמו וכעת העור חלק. שאלתי היא , האם במצבי עכשיו שהעור חף מיבלות אני עדיין יכול להדביק אנשים אחרים? או שהנגיף מדבק רק כשיש יבלות?

שלום בשלב ראשון יש לעשות קולפוסקופיה לכל אברי המין ולפה ואם לא נראים נגעים אזי לעשות בדיקת PCR שבודקת אם גם הנגיפים חוסלו. רק אז ניתן יהיה להשיב לשאלתך. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2452662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה