יבלות באיבר המין ובאשכים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/11/2006 | 09:13 | מאת: אנונימי מאוד

שלום רב! זה זמן רב שאני רואה כמין פצעים בצבע העור על האשכים וקצת על איבר מיני. השאלה שלי היא האם יש לי להיצלחץ שזו ח"ו מחלת מין ממאירה? האם עגיין אני יכול לפנות לרופא והוא יוכל לעזור לי.. למרות שיש לי את היבלות הנ"ל בערך כשנה וחצי ולא ייחסתי לזה חשיבות?? אני בן 17, האם יש סיכוי שאם לא אטפל בזה אז אוכל להדביק את אשתי כשאתחתן וזה יגרום להסתבכות במצב שלה ושלי? ואם אטפל בזה אצל רופא אז האם אוכל לקיים יחסי מין נורמיליים ולהביא ילדים בלי בעייה? תוך כמה זמן היבלות נעלמות אם מטופלים אצל רופא? תודה רבה רבה... אני ממש בלחץ.. אז אנא השיבו לי בהקדם האפשרי... תודה!

שלום ניתן יהיה להשיב לך רק לאחר שתהיה אבחנה של הגידולים האלו. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2452662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה