הרפס מסוג 1 באיבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/06/2018 | 20:41 | מאת: אנונימית

שלום, בעקבות התפרצות של נגעים באיבר המין הגניקולוג איבחן את התופעה כהרפס. עשיתי בדיקות דם וקיבלתי תוצאה חיובית של Herpes IgG Type 1- Positive Herpes IgG Type 2- שלילי האם יכול להיות מקרה של הרפס מסוג 1 באיבר המין? מה זה אומר לגביי הדבקה? האם עדיין אני עלולה להדביק בכל קיום של יחסי מין? או רק כאשר יש התפרצות של ההרפס? האם יש בדיקה נוספת שעליי לבצע? תודה!

האם יכול להיות מקרה של הרפס מסוג 1 באיבר המין? = כן האם עדיין אני עלולה להדביק בכל קיום של יחסי מין? = כן האם יש בדיקה נוספת שעליי לבצע?= לא

עבר עניתי בפורום אחר. האם יכול להיות מקרה של הרפס מסוג 1 באיבר המין?= כן האם עדיין אני עלולה להדביק בכל קיום של יחסי מין? = כן האם יש בדיקה נוספת שעליי לבצע? = לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה