קונדליומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/11/2006 | 19:33 | מאת: דנה

האם קונדילומה פפילומה ו hpv זה בעצם שמות נרדפים לאותה מחלה? או שזה כמה מחלות שונות?

05/11/2006 | 22:56 | מאת: יודע

.

שלום, קונדילומה היא המחלה הנגרמת ע"י נגיף ה HPV. פפילומה הוא שם כללי לכמה וירוסים וכן לגידולים מסויימים שאינם קשורים דווקא לקונדילומה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה