שאלה לגבי כיני ערווה וספות בד

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/04/2018 | 05:07 | מאת: אולי זה לא המקום

גיליתי אתמול שיש לי כיני ערווה. לא תענוג גדול אבל לא סוף העולם. הבעיה שבשבוע האחרון יצא לי לרבוץ לא מעט על ספת בד בלי חולצה או בלי בגדים בכלל. אני יודע שמצעים ומגבות צריך להרתיח אבל מה עושים עם ספת בד? האם יש פרק זמן שאחריו אפשר לחזור לשבת עליה בלי חשש להדבקה חוזרת?

ציטוט מויקיפדיה: "כדי למנוע הדבקות חוזרת ממצעי מיטה החשודים כנגועים נהוג לנקותם ולאפסנם בשקית אטומה וריקה מאוויר למשך חודשיים, כדי להבטיח שביצים אשר אולי נותרו לא יבקעו."

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה