מין אוראלי, האם יש בו סיכון בריאותי לזוג נשוי וקבוע

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/04/2018 | 10:52 | מאת: ניסים

שלום אשמח לתשובה רפואית מקצועית בענין של מין אוראלי לזוג נשוי לגבר ולאישה האם יש סיכון יתר תחלואתי ? לא נדבר על העניין הפסיכולוגי והנפשי של השפלת הבן זוג באקט הזה, אלא נעמוד בהנחה ששניהם תמימי דעה בהנאה שיש בזה, אלא שאף אחד לא רוצה ליהנות על חשבון השני, ולא רוצים להזיק לבריאות של אחד מהם. אשמח לתשובה מרופא מומחה

בענין של מין אוראלי לזוג נשוי- לגבר ולאישה האם יש סיכון יתר תחלואתי ? = כן אבל רק אם מישהו נושא מחלות מין.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה