שלום

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/11/2006 | 16:48 | מאת: ORI

שעיתי בידקות להרפס 1,2 יצאתי שלילי האם התוצאות הללו אמינות?האם זה אומר שאין לי הרפס?

שלום, אם אתה מתכוון שבדיקות לנוגדנים IGG יצאו שליליות לשני הסוגים - 1+2 אזי נכון לעתה לא נחשפת להרפס ואינך נושא את הנגיפים בגופך. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה