פצעים באיזור איבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/02/2018 | 08:31 | מאת: אריק

שלום רב,לפני כשבוע לאחר יחסי מין הרגשתי שפשוף וקצת כאב בחלק באיזור הפין למחרת ראיתי 3 פצעים אדומים קטנים אבל כואבים ומגרדים באיזור חלפו מספר ימים והמצב לא השתנה,לפני כשנה הסירו לי כמה סרחיעור באיזור איבר המין,האם הם חזרו בצורה שונה או החיתוך בעצם גרם לפצע ומדוע הפצע לא מחלים/נסגר? יכול ליהיות שזו מחלת מין אחרת שנדבקתי בה? תודה מראש.

ללא בדיקת קולפוסקופיה לא ניתן לאבחן.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה