קונדילומה לגבר וגרד

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/11/2006 | 08:45 | מאת: שוקי

שלום ד"ר האם גרד באזור המפשעה הינה תופעה אופיינית לוירוס הפפילומה , אני לאחר 3 צריבות לייזר וחשתי אז וגם כיום מין גרד (לא דרמטי) בפורום אחר אמר לי רופא נשים שגרד כתוצאה מקונדילומה הינו נדיר. האמנם ? תודה

שלום, גרד הינו סימן אופייני לקונדילומה אך יתכנו מקרים ללא גרד. יש לעשות קולפוסקופיה לכל אברי המין וסביבותיהם ולסיים בבדיקת PCR בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה