פעם אחת מספיק?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/10/2006 | 22:09 | מאת: אריק

שלום שלום שאלה: האם מספיקה פעם אחת (או פעמיים) להדבק באיידס? שכבתי עם חברה שלי פעמיים בלי קונדום ורצינו לדעת האם אפשר להמשיך לשכב בלי קונדום (כי "הנזק כבר נעשה") או שכדאי להמשיך להזהר?

30/10/2006 | 22:19 | מאת: PPP

שאלה מצחיקה...........איידס יכול להדביק אחרי פעם אחת או אחרי 100 פעם........אם אתם לא בטוחים תעשו את זה עם קונדום ותבדקו......עוד 3 חודשים אם הכל בסדר תורידו את הקונדום ותמשיכו לחגוג תהנו ביי

שלום הסיכון להידבק מאיידס במגע בודד הוא 1:1000 ולכן שווה לך מאד להיזהר: אגב להשוואה - הסיכון להדבק במגע יחיד מקונדילומה הוא גבוה הרבה יותר - 1:4 בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה