חיסון גרדסיל בגבר בן 28

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/01/2018 | 01:36 | מאת: יוסי

שלום ד"ר, אני גבר בן 28 עם היסטוריה של פעילות מינית של 12 שנה. בעבר הופיעה לי פפילומה על הענבל (בגרון) שהוסרה בניתוח ולא חזרה (ללא ממאירות בפתלוגיה). על איבר המין מעולם לא הופיעו לי יבלות קונדילומה אלא רק יבלות מסוג מולסקום שטופלו בחנקן. רציתי לדעת האם זה אפשרי מבחינתי לעשות את החיסון שנותנים לגברים נגד HPV והאם הוא יגן עליי מפני הזנים שהוא מתיימר להגן עליהם גם במידה ונניח נחשפתי אליהם בעבר. בנוסף האם אוכל לקבל אותו למרות שאני בן 28 וכתוב שהוא ניתן עד גיל 26? תודה רבה

בעולם הגדול מחסנים אנשים בגילך ללא כל בעיה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה