חשש להדבקה במחלת מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/01/2018 | 10:58 | מאת: חח

dd‏(3.1.2018, 10:46) אם קיימתי יחסים לא מוגנים לפני כ 7 שנים אך בפועל לא הייתה הכנסת זרע בכללל!!!, אלא איבר המין של הגבר נכנס מעט לנרתיק, ולא זכור לי שהיה דימום עברו שנים מאז ולא חשבתי כלל להבדק, השאלה אם בכזה מצב יש סיכון להדבקה ואם אחרי כזה המון שנים אני בריאה ללא כל תסמינים?

יש סיכון להדבקה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה