מחפש ייעוץ והכוונה בנושא קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/12/2017 | 15:29 | מאת: חנן

לפני כחודש הופיעו לי פצעים בזוית הפה, ונגע מגרד באיבר המין בחלקו התחתון, תחילה חשב הרופא עור שמדובר בהרפס סוג 2. טופלתי במשחה סטרואידית במשך 3 שבועות לערך עם שיפור קטן, מחשש מתופעות לוואי החלטתי להפסיק עם המשחה. בדיקת דם להרפס יצאה שלילית. חייב לציין שכבר תקופה ארוכה אני נמצא בסטרס מטורף עקב המצב. יום לפני הביקורת אצל הרופא עור הבחנתי בשלוש יבלות שטוחות באיבר המין. בביקורת הראתי לו את היבלות והוא צרב לי אותן עם חנקן נוזלי ואמר לי שמדובר בקונדילומה. מבלי להסביר לי יותר מדי מה זה ומה עושים. בבדיקה באינטרנט הבנתי עם מה אני מתמודד ואני פשוט נמצא בלחץ אדיר. הרופא לא ביצע בדיקה מקיפה של איבר המין שלי ופי הטבעת ורק צרב את מה שנראה לעין. כרגע יש לי ביקורת עוד חודש ואני לא יודע מה לעשות. אתה יכול לעשות לי סדר בדברים??? 1. האם הוירוס/נגיף הזה עובר מתישהו מהגוף?? ואם כן- זה מחייב הסרה של היבלות? 2. היכן יש מרפאות קונדילומה שמטפלים בנושא בצורה יסודית? 3. האם יש קשר בין הנגעים שיש לי בפה ובאיבר המין להתפרצות הקונדילומה? או שזה הלחץ? או שהכל ביחד?? אשמח להכוונה ולייעוץ אני בסטרס מטורף תודה

1. האם הוירוס/נגיף הזה עובר מתישהו מהגוף?= כן ? ואם כן- זה מחייב הסרה של היבלות?= כן 2. היכן יש מרפאות קונדילומה שמטפלים בנושא בצורה יסודית?= אצלנו למשל 3. האם יש קשר בין הנגעים שיש לי בפה ובאיבר המין להתפרצות הקונדילומה? או שזה הלחץ? או שהכל ביחד ? = ללא שיחה ובדיקה קשה להשיב אבל הלחץ הנפשי לא מועיל לענין.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה