ילדים נשאי איידס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/10/2006 | 08:14 | מאת: zohar

שלום. שאלתי מהי תוחלת החיים (מתכוונת לאורך חיים מקסימלי הידוע כיום) של ילדים שנולדו לנשאית איידס, שלא ידעה על נשאותה ולא נטלה כל תרופות במהלך ההריון, וגם הניקה אותם. האם במקרה זה גם הם חייבים להיות נשאים. מהם הסימנים הראשונים שיופיעו אצלם שיעידו על נשאותם ( מלבד כמובן , בבדיקת דם ספציפית לנגיף האיידס. )תודה.

שלום, תוחלת חיים של ילדים נשאי נגיף ה HIV תלויה באם הם מקבלים את הקוקטיל ואם כן הם יכולים לחיות שנים רבות. לגבי נשים הרות - גם אם הן נשאיות, אם הן מקבלות טיפול בתרופות נוגדות נגיפים בזמן ההריון וגם בזמן הלידה הסיכוי ללדת ילד שאינו נשא הו א למעלה מ 90%. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662

30/10/2006 | 12:02 | מאת: zohar

האם סביר שילד יוולד לנשאית ויהיה נשא בעצמו, ולא יראה שום סימנים לכך מעבר ל10 שנים?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה