נשיקה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/10/2006 | 12:06 | מאת: דינה

התנשקתי עם בחור וגיליתי שיש לו פירסינג בלשון,לי לא היו פצעים מדממים בפה ואומנם התנשקנו בחושך אך לא הרגשתי פצעים או דימום מפיו(לא חשתי בטעם)האם יש סיכוי ולו הקטן ביותר שמצב זה מסוכן?

שלום, נשיקה ותלוי איזה מוגדרת גמגע מיני וככזאת יש לה את הפוטנציאל להעביר מחלות המועברות במגע מיני כמו הפטיטיס. כל זה כללי על נשיקה ולגבי הפירסינג אין לי מושג מה מצב הרקמה סביבו. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה